Auto huren

Een auto huren voor een dagje uit, een weekend weg, een korte of lange vakantie: bij ons kunt u de auto huren die past bij uw wensen. Dit varieert van de compacte Renault Twingo hatchback tot een Laguna stationwagen. De meeste modellen zijn geschikt voor maximaal 5 personen. Voor diegenen die er met 6 of 7 personen op uit willen, hebben wij de Grand Scénic MPV in het programma. De meeste modellen zijn zowel in een diesel als benzine uitvoering beschikbaar.Uiteraard huurt u deze auto’s tegen aantrekkelijke voorwaarden en zeer scherpe tarieven. Weet u nog niet zeker welke auto bij u past? Neem dan gerust even contact op voor een persoonlijk advies.

Zo lang of kort huren als u wilt

De auto die u huurt is gegarandeerd jong. Wilt u een auto voor een dagdeel, weekend of voor langere tijd huren, dan is dat geen enkel probleem. Tijdens de schoolvakanties hanteren wij bovendien extra voordelige vakantietarieven! Studenten kunnen bij de Universiteit Twente extra voordelig een auto huren!

Altijd goed verzekerd

U kunt vertrouwen op pechhulpservice in vrijwel heel Europa. En op de allrisk verzekering en inzittendenverzekering die wij voor u regelen. Veel van onze auto’s zijn bovendien standaard voorzien van een navigatiesysteem en bluetooth carkit, zodat u veilig op weg kunt. Iedereen met een geldig rijbewijs kan bij ons een auto huren. Wij berekenen geen extra kosten bij meerdere bestuurders.

Met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen zijn wij vanuit heel Twente goed te bereiken. U ziet het: alles is mogelijk bij Munsterhuis Autoverhuur!

 

Delen op: