Elektrische auto huren

Renault is zich duidelijk bewust van de kansen die duurzame mobiliteit biedt en heeft dan ook besloten om een compleet gamma Zero Emission elektrische auto’s sinds 2011 massaal en voor prima prijzen op de markt te brengen. Dat betekent dat u bij ons ook een elektrische auto huren kunt. Inmiddels kunt u al kiezen uit vier modellen. Zo kunt u altijd de elektrische auto huren die bij u past. Uiteraard tegen aantrekkelijke voorwaarden en zeer scherpe tarieven. Of het nu gaat om een enkele ochtend/middag of voor langere tijd. Neem gerust contact op voor een persoonlijk advies.

 

Altijd een jonge elektrische huurauto

Aangezien de elektrische auto’s die wij u bieden allemaal van 2011 of later zijn, zijn ze gegarandeerd jong. Daarnaast bieden we u pechhulpservice in vrijwel heel Europa, een allrisk verzekering en een inzittendenverzekering. Zo gaat u goed verzekerd op pad met uw elektrische huurauto.

Met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen zijn wij vanuit heel Twente goed te bereiken. U ziet het: alles is mogelijk bij Munsterhuis Autoverhuur!