Aanbod

Op het gebied van autoverhuur hebben we voor u altijd een passende oplossing beschikbaar, voor welke situatie dan ook. Of u nu gaat verhuizen, op vakantie gaat of een weekend weg wilt met de familie, wij voorzien u graag van het juiste vervoer. De auto’s in ons verhuuraanbod variëren van klein tot groot, van personenauto’s tot verhuiswagens en bestelbusjes. Ook voor uw rolstoelvervoer kunt u bij ons terecht.

Voor uw bedrijf kunt u daarnaast voor langere tijd auto’s huren bij ons. Informeer eens naar onze mogelijkheden voor shortlease. Dat is een handige oplossing als u met tijdelijk personeel werkt!

De voordelen van Munsterhuis Autoverhuur

Onze huurauto’s zijn altijd gegarandeerd jonge auto’s, die u flexibel, goedkoop en snel kunt huren. Zelfs een enkele ochtend en/of middag is mogelijk! U kunt altijd rekenen op pechhulpservice in vrijwel heel Europa. Bovendien bent u allrisk verzekerd en zorgen wij voor een inzittendenverzekering. Er geldt geen minimale leeftijd. Een geldig rijbewijs is uiteraard verplicht. Ook rekenen wij geen extra kosten bij meerdere bestuurders. Veel van onze auto’s zijn standaard voorzien van een navigatiesysteem en bluetooth carkit zodat u veilig op weg kunt.

Met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen zijn wij vanuit heel Twente goed te bereiken.

Meer weten?

Neem contact op voor een persoonlijk advies.

 

Alle 16 resultaten

Delen op: