Bakwagen huren

Wilt u genoeg ruimte hebben om veel (grote) spullen tegelijk te kunnen vervoeren? Dan kunt u bij ons een bakwagen huren die helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Ook bij een verhuizing kunt u hier uw voordeel mee doen. Het voordeel van een bakwagen huren is dat u geen groot rijbewijs nodig hebt voor deze kleine vrachtwagen. Zoals altijd bieden wij u aantrekkelijke voorwaarden en zeer scherpe tarieven. Neem contact op voor een persoonlijk advies over het huren van een bakwagen.

 

Ook bij pech helpen we u verder

Het feit dat de bakwagen die u huurt gegarandeerd jong is, biedt al vertrouwen. Dat geldt des te meer voor de pechhulpservice die we u standaard bieden in vrijwel heel Europa. Daarbij maakt het niet uit of u nu een enkele ochtend/middag of voor langere tijd een bakwagen huren wilt. De allrisk verzekering en inzittendenverzekering die wij voor u regelen zorgt voor nog meer zekerheid. Met een geldig rijbewijs kunt u een bakwagen huren bij ons. Bij meerdere bestuurders rekenen wij geen extra kosten.

Met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen zijn wij vanuit heel Twente goed te bereiken. U ziet het: alles is mogelijk bij Munsterhuis Autoverhuur!

 

Delen op: