Bestelwagen huren

U kunt bij ons een bestelwagen huren voor een dagdeel, maar ook voor een dag, een weekend of langer. De juiste bedrijfsauto, daar helpen we u mee. Onze bestelwagens zijn ideaal voor het vervoer van veel óf grote producten, verhuizingen en kunnen ingezet worden om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. De aantrekkelijke voorwaarden en zeer scherpe tarieven die wij bieden, zullen u ongetwijfeld bevallen. Neem contact op voor een persoonlijk advies als u een bestelwagen huren wilt.

 

Goed verzekerd op weg

Wij garanderen u dat de bestelwagen die u huurt jong is. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat u pechhulpservice krijgt in vrijwel heel Europa mocht u het nodig hebben. Daarnaast bieden wij u standaard een allrisk verzekering en inzittendenverzekering aan, of u nu een bestelwagen huren wilt voor een enkele ochtend/middag of voor langere tijd. Een geldig rijbewijs is het enige dat u nodig hebt.

Met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen zijn wij vanuit heel Twente goed te bereiken. U ziet het: alles is mogelijk bij Munsterhuis Autoverhuur!

 

Delen op: