Busje huren

Wilt u een busje huren om te verhuizen? Of een bestelwagen om die ene mooie tafel op te halen die u via internet heeft gekocht? Of toch een personenbusje om gezellig met zijn allen op zomervakantie of wintersport te gaan? Bij Munsterhuis Autoverhuur kunt u snel en goedkoop een personenbusje of bestelwagen huren. Zo bieden wij altijd een vervoersoplossing die past bij uw behoefte en met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen zijn wij vanuit heel Twente goed te bereiken.

Huur een busje zo lang als u wilt

Of u nu een bestelbusje nodig hebt voor een klus of verhuizing van een dag. Of gezellig met meerdere personen op weg wilt voor een weekend of vakantie. Bij Munsterhuis Autoverhuur bepaalt u zelf hoe lang u een busje huurt.  Zo zijn er verschillende tarieven voor een dagdeel, dag, weekend, week en shortlease. Tijdens de schoolvakanties hanteren wij bovendien extra voordelige vakantietarieven. Heeft u vragen over de huur van een busje? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk advies.

Alle voertuigen altijd goed verzekerd

Niets is vervelender dan met een gehuurd busje stil komen te staan langs de weg. Daarom biedt Munsterhuis Autoverhuur pechhulpservice in vrijwel heel Europa. Bij de huur van een busje of auto regelen wij tevens een allrisk verzekering en een inzittendenverzekering.  Hierdoor kunt u altijd goed verzekerd en met een gerust hart op pad.

 

Delen op: