Verhuisbusje huren

Een verhuizing brengt een flinke logistieke operatie met zich mee. Een verhuisbusje is dan de ideale oplossing! Alle spullen moet u immers verhuizen naar uw nieuwe woning.

Wij hebben verhuisbusjes in alle soorten en maten: van een Renault Kangoo tot een Renault Master bakwagen, waarmee u heel veel meubels en andere bezittingen tegelijk kunt vervoeren. Zoals altijd kunt u rekenen op aantrekkelijke voorwaarden en zeer scherpe tarieven. Meer weten over het huren van een verhuisbusje? Neem contact op voor een persoonlijk advies.

 

Allrisk verzekerd: een veilig gevoel

Als u met uw huisraad op pad gaat, wilt u wel goed verzekerd zijn. Daarom betekent een verhuiswagen huren bij ons dat u er een allrisk verzekering én een inzittendenverzekering bij krijgt. Daardoor rijdt u met een veilig gevoel. Bovendien kunt u vertrouwen op pechhulpservice in vrijwel heel Europa, of u nu een verhuiswagen huurt voor een enkele ochtend/middag of voor langere tijd. Dat is de service waar u op kunt rekenen als u voor ons kiest.

Met vestigingen in Enschede, Hengelo en Rijssen zijn wij vanuit heel Twente goed te bereiken. U ziet het: alles is mogelijk bij Munsterhuis Autoverhuur!

 

Delen op: