Fetch Car Sharing

 

Munsterhuis kan met trots melden dat wij gaan samenwerken met Fetch Car Sharing. Fetch Car Sharing is een nieuwe speler op het gebied van deelauto’s in Nederland.

“De deelauto’s zijn ‘free-floating’, waarbij de auto’s geen vaste parkeerplaats hebben, maar overal binnen de parkeerzone in Twente kunnen worden opgehaald en achtergelaten”

Met meer dan 5.000 elektrische deelauto’s is Renault de leider op de elektrische automarkt in Europa. Fetch Car Sharing heeft de Renault ZOE gekozen vanwege haar praktische bruikbaarheid, de riante actieradius en vanwege de snel oplaadbare batterij. Fetch Car Sharing maakt op hun beurt gebruik van de kennis en ervaring van Renault op het gebied van elektrisch rijden. Gezamenlijk hebben Fetch Car Sharing en Renault een nationale ambitie. Munsterhuis speelt graag een rol binnen deze ambitie.

Free-floating

De Renault ZOE deelauto’s zijn ‘free-floating’. De auto’s hebben geen vaste parkeerplaats, maar kunnen overal binnen de parkeerzone worden opgehaald en achtergelaten. De gebruiker van de Renault ZOE betaalt geen parkeerkosten, zolang de gebruiker voldoet aan de wet- en regelgeving. De auto’s worden door een team van medewerkers in de gaten gehouden. Zij zorgen ervoor dat de auto’s altijd opgeladen en beschikbaar zijn op strategische locaties binnen Twente.

Zakelijk

Flex Zakelijk maakt het mogelijk om een zakelijk poolauto geautomatiseerde deelbaar te maken voor zakelijk- en privégebruik. Wat zijn de voordelen van Fetch Car Sharing?

  • Elektrisch rijden;
  • Een ruime auto;
  • Grote actieradius;
  • Lage kosten.