Zakelijke Verhuur

Munsterhuis Autoverhuur Zakelijk

Munsterhuis Autoverhuur biedt zakelijke relaties de mogelijkheid representatieve auto’s te huren voor een door hen vastgestelde periode, tegen scherpe tarieven. Alle modellen van Renault en Dacia kunnen worden gehuurd en zijn voorzien van vele comfort verhogende opties, zoals airconditioning en een navigatiesysteem (Vanaf merk/type Renault Clio en onder voorbehoud). Optioneel beschikt Munsterhuis Autoverhuur over een haal- en brengservice, zodat uw medewerkers geen omkijken hebben naar transport van het voertuig.

Dagverhuur

Voor afspraken, vergaderingen of een onverwacht mobiliteitsprobleem biedt Munsterhuis Autoverhuur een snelle oplossing; Dagverhuur. De auto staat gedurende de afgesproken tijd tot uw beschikking en u kunt snel uw werkzaamheden voortzetten. Tijdige reservering van het voertuig zorgt voor een schone en verzorgde auto. Wij bieden de mogelijkheid om de auto voor u af te tanken en de brandstofkosten op de factuur te vermelden. Declaratie van brandstof is hierdoor overbodig. De bestuurder van de auto dient een geldig rijbewijs te tonen bij het ophalen van de huurauto.

Shortlease

Voor perioden langer dan 1 maand biedt Munsterhuis Autoverhuur de volgende oplossing voor zakelijke klanten; Shortlease. De auto van uw keuze wordt minimaal 1 maand ingezet, waarbij de periode desgewenst kan worden verlengd. U heeft via de website van Munsterhuis Autoverhuur direct inzicht in de kosten van de huurauto. De prijzen van shortlease zijn exclusief BTW en inclusief verzekering, inzittendenverzekering en 3.000 km vrij per maand. De prijs per extra kilometer staat ook weergegeven op de site. U neemt de auto met volle brandstoftank mee en dient deze ook met volle brandstoftank te retourneren. Bij alle vestigingen van Munsterhuis Autoverhuur bestaat de mogelijkheid om de auto in de nabije omgeving af te tanken. De eerste termijnbetaling inclusief een borg van 250,00 euro dient voldaan te worden per pin of creditcard.

 

Enkele voordelen van zakelijk huren bij Munsterhuis Autoverhuur:

– Uw huurauto is jonger dan 1,5 jaar en heeft minder dan 60.000 km gereden.
– Uw huurauto is standaard voorzien van airconditioning en cruise control (op aanvraag).
– Uw Renault Clio, Megane Estate en Grand Scenic standaard voorzien van (Europa) navigatie!
– 24/7 Renault Route Service. Ook bij een lekke band of lege tank wordt u geholpen!
– Haal- en brengservice tegen geringe kosten. Vooraf overleg wel noodzakelijk.

Meer weten over zakelijke verhuur?

Niels Raaben
Account Manager Zakelijke Markt
053 – 431 90 11
n.raaben@munsterhuis.nl

Vanzelfsprekend kunt u ook onze verhuur vestigingen bezoeken.

Enschede – Parkweg

Parkweg 143 – 149
7545 MV Enschede

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m/ vrijdag: 07:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 uur – 15:00 uur

Rijssen – Nijverdalseweg

Nijverdalseweg 150
7461 AH Rijssen

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m/ vrijdag: 07:30 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 uur – 12:30 uur

 

Delen op: